Google ping

Slots

Online Slots Reviews, Ratings, Online Casinos, iOS Apps & More!

torsdag 15. mai 2014

Funksjonell decoupage


Det er fantastisk vær i dag! Solen skinner, fugler synger, men jeg må sitte inne med feber. Ikke særlig interessant, men det at jeg har faktisk noe å gjøre - å skrive blogg og "decoupere" noe, hjelper litt.

Jeg har kommet i denne fasen at jeg må gå rundt i huset, åpne skap og kikke for å finne noe som "venter" på decoupage. Denne ideen fikk jeg fra mannen min, og jeg må si at jeg er litt skeptisk fordi jeg gjør decoupage for første gang på ting som vi bruker daglig. Jeg opplever decoupage som noe som står i hjørnet eller henger på veggen, og er pent. Ikke som en vanlig ting som man tar i hendene 10 ganger om dagen. Men jeg må kanskje begynne å tenke litt mer om funksjonalitet av decoupage.
Vi er et par som drikker bare Nescafé (dette er ikke reklame). Litt kaffe, litt sukker og litt melk - perfekt drikke. Mannen min drikker den ganske mye, så det er dumt å ha disse glassflaskene i skapet og  ta dem mange ganger ut og inn. Derfor står de på kjøkkenpulten hele tiden. En med kaffe, en med sukker og en med tyrkisk kaffe som jeg lager av og til, når vi har gjester fra hjemmelandet. Det er vanlige Nescafé gold glassflasker, og selv om jeg synes at designet er veldig fint, de er litt kjedelige, det må jeg innrømme.

Første steg var å fjerne etiketter og lim- ingen problem! Zalo gjorde det i 3 minutter. 
Da malte jeg med hvit akrylmaling bare sidene hvor servietten skulle limes.
Planen var at det også ble noen motiv på lokket, men når jeg var ferdig, syntes jeg at det er for mye,så tok jeg originalt lokk. Og voila! Den kan brukes!

  

Den første skal brukes til sukker, og den andre blir til tyrkisk kaffe.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar