Google ping

Slots

Online Slots Reviews, Ratings, Online Casinos, iOS Apps & More!

onsdag 28. oktober 2015

Bruk eggeskal smart






Denne teknikken - eggeskal-mosaik skal jeg kalle den, har jeg sett første gang på Youtube. Det er mange i Russland som har lagd video på nett om hvordan man kan kombinere decoupage og eggeskal-mosaik. Jeg var imponert over resultatet man får men noe så billig og enkelt.

Fase 1 - å grunnmale

Jeg er ikke sikker om denne fasen er nødvendig, men jeg har trodd at de blir letere å lime eggeskal etterpå. Jeg brukte gesso for å grunnmale.

Fase 1



Fase 2 - å lime eggeskal

Denne fasen tar tid. Virkelig. Jeg har brukt ca 2 timer for å lime eggeskal på hele dette glasset.
Det finnes sikert noen tips hvordan man kan gjøre det fortere, så hvis noen har noen tips, skriv det i kommentarfeltet vær så snill. Man må pensle en liten del, lime noen få små eggeskaldeler, pensle igjen over og fortsette å lime. Når jeg var helt ferdig med å lime, så penslet jeg med decoupage lim over hele glasset.

Fase 2


Fase 3 - å male med mørk farge

Når glasset var tørt, malte jeg den hele med brun farge. Jeg brukte en kjøkkensbamp for å få male det jevnt.

Fase 3
Fase 4 - å male med lys farge

Denne fasen tar også litt tid. Det som er viktig er det å brukke tørr pensel og minimale mengder akrylmaling (i tilleg tørke den på et papir før den kommer i kontakt med glasset). Jeg brukte hvit maling og lagde bare små strøk med pensel (gnidde kan jeg si). Når det var fardig gjorde jeg det samme med en farge som heter platina metalik og den ga den glitrende effekt.

Man kan også gjøre omvendt - male med en lys farge i fase 3 og med mørk farge i denne fasen. 

Fase 4



Fase 5 - decoupage

Jeg var så førnøyd med resultatet at jeg var i tvil om jeg skulle lime noen motiv på eller ikke. Men siden planen var å prøve denne teknikken fungerer, bestemte jeg å lime en sommerfugl på likevel.


Fase 5
Fase 6 - å lakere
                                                Etter dette har jeg bare lakert og...voila!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar