Google ping

Slots

Online Slots Reviews, Ratings, Online Casinos, iOS Apps & More!

mandag 10. november 2014

Bursdagsgave



I helgen var det bursdagsfest hos min vennine. Hun er en fantastisk person jeg er veldig glad i, og å lage gave til hennne var lett og veldig vanskelig samtidig. Vanskelig fordi hun er perfeksjonist, utrolig flink i alt hun lager med hendene sine, alt i hennes hus er så stillig at jeg visste jeg måtte gjøre ekstra innsats til å lage noe som passer med hennes stil. Og det var kjempelett fordi hun er så snill og positiv at jeg viste at hun skal sette stor pris på det at jeg brukte all min kreativitet for å lage noe til henne.


Hun likte veldig godt glassunderlag med haner på jeg lagde før, så valgte jeg at det blir glasdunderlag til henne også. I tillegg valgte jeg å lage en kluthenger med samme motiven på. 
Som alltid var første skritt å male underlag med hvit grunnfarge.

Olivenmotivet ble valgt

Da blandet jeg brun akrylmaling med hvit farge for å få en nyanse som matcher med bakgrunnen til serviett. Den malte jeg på baksiden av glassunderlag og rundt motivet på kluthenger.

 

 

Kanter malte jeg med mørkeblå farge fordi jeg syntes den passer fint meg beige.  For glassunderlag valgte jeg en serviett som hadde samme motivet som serviett jeg brukte på kluthenger - oliver.
Da limte jeg serviett over hele flaten på forsiden av glassunderlaget. Da var det ferdig.


Holderen til glassunderlag var det også enkelt å pynte. Jeg limte serviett, og resten smurte jeg med to komponent krakeleringslakk jeg kjøpte på ebay. Når andre komponent ble tørket, malte jeg den med samme mørkeblå farge jeg brukte på kantene.


Med kluthengeren var det litt mer jobb. Jeg limte to armer med trelim. Over hele flaten, både beige bakgrunnmaling og serviett smurte jeg krakeleringslakk. Når den ble tørr kunne man se fine sprekker. For å få at det ser enda eldre ut, gnidde jeg inn patina (bitumen). Jeg brukte to nyanser - mørkebrun og grønn-gull. 

Krakeleringslakk og patina


Med resultatet har jeg vært veldig fornøyd, og håper venninen min også skal like det.



Da kunne jeg senke skuldrene, og 70-tallet festen kunne begynne.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar