Google ping

Slots

Online Slots Reviews, Ratings, Online Casinos, iOS Apps & More!

onsdag 5. november 2014

Shabby chic nøkkelskap



Jeg fikk tilbakemelding av en vennine om at jeg skulle vise hvordan hele prosessen ser ut. Denne gangen begynner jeg fra bunnen.



Jeg har allerede skrevet at repromaterialet kjøpte jeg i Serbia. Det er ikke bare prisen som var årsaken, men utvalg også. Jeg kunne ikke fine noe sånt i Norge. Dette nøkkelskapet så sånt ut når jeg kjøpte det. Noen av dere kan kanskje gi meg noen tips?


Først måtte jeg impregnere det. Det gjør man ikke bare for å grunnmale objekt, men også for å forhindre at treet suger akrylmaling. Jeg brukte Gesso fra en serbisk produsent.


Jeg malte den i to lag. Etter det må man slipe det. Da var skapet klart for akrylmaling.



Da kommer vi til delen som kan kalles shabby chic. Shabby chic er en interiørstil hvor møbler skulle se gamle og slitte ut. Et Shabby chic-interiør er  romantisk og nostalgisk. For å få det til malte jeg yttersidene svart.

Etter at det ble tørt, malte jeg over med samme farge jeg brukte på innsiden. Det var en blanding av hvit og litt mørkgul farge. 
 Siste skritt var det å slipe det med sandpapir. 


Kanter malte jeg i en litt starkere farge - jeg blandet hvit og to nyanser brun farge.
Her er fargene jeg brukte.
 
 

Jeg valgte en skånsom serviettmotiv som passer til Shabby chic stil og limte den på innerstsiden. Noen av sidene malte jeg med nesten tørr pensel, med litt av samme farge jeg brukte på kantene.



Hva synes dere om resultatet?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar